{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Ništa od trampe Sane - Alaba
Zahavi je sve lepo osmislio, ali...

Informacija da je pre nekoliko dana izraelski superagent Pini Zahavi preuzeo brigu o karijeri jednog od najboljih bekova na svetu - Davida Alabe, pokrenula je lavinu analiza i spekulacija: šta to zapravo znači i da li će Austrijanac produžiti saradnju sa Bajernom ili na leto sledi veliki transfer?

Činjenica da je Robert Levandovski ekspresno dogovorio novi ugovor sa Bavarcima, čim ga je preuzeo Zahavi, ulivala je nadu navijačima i upravi minhenskog kluba da bi nešto slično moglo da se ponovi i ovoga puta, međutim Bild javlja da situacija sada znatno zamršenija.

Naime, Alaba ima želju da promeni sredinu. I utisak je da se ne radi isključivo o novcu.

Pini Zahavi doneo je tako predlog Hasanu Salihamidžiću i Oliveru Kanu da Austrijanca uključe u transfer Leroja Sanea i ponude ga Mančester Sitiju, koji je prethodnih meseci pokazivao interesovanje za pouzdanog univerzalca. Do kontakta je navodno već došlo, izgledalo je da bi oba kluba mogla da budu zadovoljna rešenjem, da bi se onda javio Alaba i jasno poručio - Mančester Siti ne dolazi u obzir.

Bild dalje otkriva da je razlog za ovakvu odluku taj što Alaba zna da ga merkaju Real Madrid i Barselona, a za njega su Španija i Primera atraktivnije sredine od Sitija i Premijer lige. 

I Alabi i Saneu ugovori ističu 2021. I jedan i drugi imaju želju da menjaju klub - o Saneu i Bajernu priča se punih 12 meseci - sve deluje kao "nacrtano", međutim očito da od trampe neće biti ništa, pošto Austrijanac zateže.

Bild ne isključuje mogućnost da Alaba čak odigra još godinu dana u Bajernu, pa da na leto 2021. ode bez obeštećenja. Bavarci u vidu Alfonsa Dejvisa već imaju adekvatnu zamenu...

Najnovije vesti


×