{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Vitorul je siguran putnik u evropska takmičenja tako da se večerašnji meč igra za prestiž. Astra nema nikakve ambicije, što se vidi i po rezultatima u poslednje vreme
Zagrevanje za finale kupa

Dobra vest za Crvenu zvezdu stigla je sinoć u borbi zu povlašćenu poziciju na žrebu za drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Kluž je odbranio šampionsku titulu u Rumuniji, pošto je kolo pre kraja stekao nedostižnih pet bodova prednosti u odnosu na FCSB, sa kojim će odmeriti snage u poslednjem kolu.

Ekipa Dana Petreskua je uz mnogo muke, očigledno i velikog opterećenja, stigla do dragocena tri boda okršaju sa Univerzitateom iz Krajove (1:0). Strelac jedinog gola bio je Emanuel Kulio sa bele tačke u 13. minutu.

Zavesu na deveto kolo spuštaju Vitorul i Astra. 

Vitorul je siguran putnik u evropska takmičenja tako da se večerašnji meč igra za prestiž. Astra nema nikakve ambicije, što se vidi i po rezultatima u poslednje vreme. Na prethodna dva međusobna meča ova dva tima došlo je 3+.

Ove dve ekipe sastaće se i u finalu Kupa, pet dana po okončanju šampionata, a pobeda na ovoj utakmici sigurno bi donela značajnu psihološku prednost uspešnijem. Mi smo uvereni da će to biti Vitorul, koji je u znatno boljoj formi.

Ni jedni ni drugi nemaju previše problema sa povredama. U redovima domaćih izostaće samo napadač Macan, a kod gostiju vezista Mrzljak. 

RUMUNIJA 1, PLEJ-OF - 9. KOLO:

Subota

Sepsi - FCSB 1:5 (0:2)
/Hora 6, Roman 9, Koman 47, 51, Rusesku 80pen/

Nedelja
Kluž - Univerzitatea Krajova 1:0 (1:0)
/Kulio 13/

Ponedeljak
19.30: (1,75) Vitorul (3,50) Astra (5,10)

Najnovije vesti


×