{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Dve ekipe su se jednom sastale ove sezone, i to u Lionu, kada je gost slavio minimalnim rezultatom
Za prolaz u finale

Došlo se do same završnice Liga kupa Francuske, pa treba očekivati znatno veću ozbiljnost timova nego u nekim prethodnim kolima, kao uostalom i u nedavnim mečevima Kupa Francuske. Lion je vrlo raspoložen i raspucan u poslednje vreme, vezao je četiri pobede u svim takmičenjima, pa mu dajemo i blagu prednost kada je u pitanju konačni ishod na ovoj utakmici.

Lil je ozbiljan tim, ali je počeo malo da posustaje u prvenstvu, što je sasvim sigurno u podsvesti sastava Kristofa Galtijea, kojeg već za vikend očekuje derbi sa Pari Sen Žermenom. Ipak, slično je i s Lionom, koji odličnu formu želi da preslika na Ligu jedan i konačno se približi samom vrhu tabele.

Dve ekipe su se jednom sastale ove sezone, i to u Lionu, kada je gost slavio minimalnim rezultatom. Svi prethodni mečevi su bili znatno efikasniji, a Lion pobedio na šest uzastopnih međusobnih okršaja sa ovim protivnikom. Vreme je da se to prekine i da ekipa Rudija Garsije dobru formu kruniše plasmanom u finale Liga kupa.

S obzirom na domaćinov stil igre, pored keca, verujemo i u golove na obe strane, pa možete da izaberete tip po svojoj meri ili odigrate kombinazziju 1&3+.

FRANCUSKA, LIGA KUP, POLUFINALE:

Utorak

21.10: (1,95) Lion (3,45) Lil (4,00)

Sreda

21.00: (9,50) Rems (6,00) PSŽ (1,28)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Najnovije vesti


×