{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Razumna odluka uprave Ovnova nakon problema sa pijanim fudbalerima
Za njih nema Božića ove godine

Fudbaleri Derbija neće imati tradicionalnu božićnu žurku ove godine. Zabava je otkazana usled generalno loše forme tima u poslednje vreme, ali i velikih problema koje su napravili prvotimci Ovnova Tom Lorens i Mejson Benet koji su osuđeni u oktobru za vožnju u pijanom stanju. 

Obojica su zadržani u policiji nakon sudara koji su izazvali na autoputu u noći 24. septembra, a nakon zajedničke žurke kompletnog tima. Tom prilikom kapiten Ričard Kio, koji je sedeo na zadnjem sedištu, zadobio je povredu kolena zbog koje će propustiti celu sezonu, a klub je odmah raskinuo ugovor sa njim.

Ništa bolje Ovnovi ne stoje ni na terenu gde su tek 14. na tabeli Čempionšipa posle 19 odigranih utakmica. Britanski portal Atletik (novi dobro obavešteni medij) tvrdi da je u klubu sa Prajd Parka preovladao razum i da je jedinstvena ocena i igrača i stručnog štaba da žurke neće biti iz straha od novih problema sa alkoholom.

Tako će umesto žurke igrači i stručni štab upriličiti samo zajednički ručak i to nekoliko dana pre samog Božića, a u vreme najvećeg praznika pokušaće da poprave formu, posebno kada im se od 1. januara kao igrač-trener bude pridružio i veteran Vejn Runi.

Foto: Reuters

×