{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Vulvsi prave stravičnu navalu: Marega glavna meta, Portu stiže 34.000.000 evra

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 9
Lester i Vest Hem konkurencija Vukovima, alternativa Salomon Rondon
Vulvsi prave stravičnu navalu: Marega glavna meta, Portu stiže 34.000.000 evra

Raul Himenez i Dijego Žota nisu dovoljni. Prvi je postigao 13, a drugi devet golova u ovoj sezoni, dok su svi ostali napadači zajedno dali pet golova. To je bio jasan znak za čelnike i stručni štab Vulverhemptona, kojem je definitivno nedostajala nešto efikasnija navala da bi se dodatno približili velikoj šestorci sa vrha tabele.

Stoga je Nuno Espirito Santo naredio dovođenje vanserijskog golgetera, a on je pronađen u Portugaliji. U pitanju je napadač Porta Musa Marega, za kojeg se očekuje da bi Zmajevi mogli da inkasiraju oko 34.000.000 evra. Konkurencija Vukovima su Lester i Vest Hem, koji bi takođe u svojim redovima rado videli napadača koji je postigao 21 gol u ovoj sezoni. Inače, Porto je Maregu doveo u januaru 2016. godine iz Maritima za 3.800.000 evra.

Vulvsi u isto vreme pregovaraju i oko dovođena Salomona Rondona. U pitanju je jeftinija opcija (oko 19.000.000 evra), međutim, napadač iz Venecuele bi radije da se vrati u Njukasl, gde je bio na pozajmici iz Vest Bormvič Albiona. U ovim trenucima Rafa Benitez pokušava da ubedi upravu Svraka da plati obeštećenje za ovog golgetera, ali to nije lako s obzirom da u klubu nisu raspoloženi da izdvoje značajnu sumu za igrača od čije prodaje neće moći da se profitira u budućnosti.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×