{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Vuletić o Markoviću: Završeno, nadamo se da ćemo u najskorije vreme uspeti da dođemo do tih para

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 3
Potpredsednik Partizana potvrdio da je transfer mladog štopera gotova stvar...
Vuletić o Markoviću: Završeno, nadamo se da ćemo u najskorije vreme uspeti da dođemo do tih para

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić potvrdio je danas transfer Svetozara Markovića u Olimpijakos, kao i uslove pod kojima su Grci otkupili ugovor mladog štopera. 
"Završn je transfer našeg igrača Svetozara Markovića u Olimpijakos, oba kluba su se dogovorila, utanačeni su finansijski i svi ostali detlaji ovog posla. Sa zadovoljstvom govorimo da je još jedan iz niza igrača iz naše škole završio u velikom klubu, a Partizan je u prilici da inaksira 1.500.000 evra i deset odsto od sledeće prodaje. Verujem da ćemo u najskorije vreme uspeti da dođemo do ovih sredstava", kratko je istakao Vuletić. 

Podsetimo, Marković je prekjuče napustio pripreme Partizana u Sloveniji i otputovao u Pirej, gde su ugovoreni i poslednji detalji uoči potpisa četvorogodišnjeg ugovora. Nakon potpisa i zvanične promocije, Sveta će se zaputiti u Austriju, gde se Olimpijakos trenutno priprema. Priključiće se tako kolegi iz mlade reprezentacije Lazaru Ranđeloviću koji je takođe ovog leta pojačao najtrofejniji grčki klub. 

Foto: MN Press

Najnovije vesti


×