{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Vučićevo upozorenje fudbalerima: Biće uhapšeni istog sekunda kad izađu iz samoizolacije, džaba im milioni

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 22
“Ne razumem ih, ali ne treba sada ni da se iživljavamo“, kaže predsednik Srbije
Vučićevo upozorenje fudbalerima: Biće uhapšeni istog sekunda kad izađu iz samoizolacije, džaba im milioni

Umesto zbog golova i igara tema su zbog potpuno pogrešnih razloga. Luka Jović se doduše već izvinio zbog toga što posle povratka iz Španije nije ostao u preporučenoj samoizolaciji, dok je Nikola Ninković – koga su mediji izdvojili kao drugog fudbalera koji je prekršio pravila – u izjavi za Blic demantovao da je uopšte privođen zbog navodnog izlaska. Kako bilo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je svim sportistima da se odgovorno ponašaju, inače će biti uhapšeni kao i svi ostali.
I ti mladići koji su milioneri, pa su umislili da mogu sve... A ne mogu sve. Životi starijih su nam preči od vaših miliona. Biće strogo kažnjeni ako ne budu poštovali zakone“, rekao je Vučić na konferenciji za novinare još pre no što su pomenuta imena.

Na konkretno pitanje o Joviću i eventualnoj kazni nastavio je...
Najkakše je kažnjavati. Ja sam siguran da se ta dvojica dečaka u ovom trenutku kaju. Podnete su verovatno prijave... Jedan je sada u svom stanu, drugi u hotelu, izolovani. Budu li pokušali da izađu biće uhapšeni istog sekunda. Ne razumem ih sasvim. Ali ne treba sada da se iživljavamo. Imamo i mnogo drugih koji bi trebalo da budu i odgovorniji, a do danas nisu otišli u izolaciju, a znali su da su bili u okruženju onih već pozitivnih na koronu... Ali nikoga neće sačuvati milioni koje imaju. Zakon jednako važi za milionere kao i sve obične ljude“, završio je Vučić.

(FOTO: MN Press)

Najnovije vesti


×