{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Vrhunac Arsenalove nesposobnosti ili dobar potez: Sebaljos za 17.000.000 evra, bez opcije kupovine

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 26
Šta reći?
Vrhunac Arsenalove nesposobnosti ili dobar potez: Sebaljos za 17.000.000 evra, bez opcije kupovine

Arsenal je juče zvanično potvrdio dolazak najvećeg pojačanja, ali ma koliko se navijači radovali i oni su se ubrzo setili da će Dani Sebaljos dres Tobdžija nositi samo godinu dana

Na Emirejtsu su detalje ovog posla krili kao zmija noge, ali u svetu modernih tehnologija malo šta može da prođe neopaženo ili da ostane sačuvano kao tajna. Arsenal se u ovom poslu nije proslavio. Jesu dobili mladu zvezdu Evropskog prvenstva za mlade i osvajača zlata, ali Arsenalovi rukovodeći kadrovi nisu pokazali dobre pregovaračke sposobnosti, već ih je Real lepo "izmuzao". 

TRANSFERI UŽIVO - petak, 26. jul

Naime, u javnost je isplivala informacija da je Arsenal za jednogodišnju pozajmicu Danija Sebaljosa, BEZ opcije kupovine, platio čak 17.000.000 evra! Razlog zašto je ovaj posao ispao baš tako leži u razmišljanju najbližih saradnika Florentina Pereza da će narednog leta za Sebaljosa dobiti znatno više novca, pogotovo ako se Španac pokaže u Premijer ligi i izbori za standardnu minutažu. Zbog toga je, uostalom, Real odbio da Sebaljosa proda Milanu, a potpisnik ove vesti upravo je milanski dnevnik Korijere dela Sera. Unaj Emeri je silno želeo Sebaljosa, koga poznaje iz mlađih kategorija, a čini se da je na putu realizacije ove saradnje Arsenal platio skupu cenu. 

Arsenal je, dakle, postao poligon za razigravanje tuđih igrača, a za to na kraju neće dobiti ništa. Štaviše, platio je za to da drugom unapredi fudbalera i obezbedi veliki novac kroz godinu dana. 

Da li ovaj potez Arsenalove uprave predstavlja vrhunac nesposobnosti u poslovanju, ili je ovaj potez i pored svega - dobar?

Najnovije vesti


×