{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Tako kaže Dejan Damjanović
Vremenske neprilike kreiraju iznenađenja

Kada ste više od jedne decenije u određenoj zemlji, sve i da ne želite, morate da "upijete" neke informacije. Dejan Damjanović u male prste poznaje južnokorejski fudbal te nećemo mnogo dužiti, već apostrofirati njegove reči za TIP Novosti. 

Ovo su njegovi tipovi 18. i 19. kola tamošnjih šampionata...

Đonbuk – Seongnam 1, Seul – Gangvon 1, GG&3+ 
"U ovom delu sezone Južnu Koreju zadese tropske vrućine. Utakmice se ne odlažu, iako temperatura često zna da premaši trideseti podeok. Mislim da su, baš vremenski uslovi, bili razlog mnogih iznenađenja u prošlom kolu. Zakazali su favoriti, Đonbuk i Seul. Osvojili su samo po bod, ali, već u ovom kolu pred svojim navijačima očekujem da se vrate pobedama."

ULSAN – INČON 1.
"Hjundai je generalni sponzor lige, a nema poteškoća da odvoji i velika sredstva u kasu Ulsana. Domaćin, posle nekoliko sušnih sezona ima kvalitet da se umeša u borbu za titulu. Sada, kada su ponovo jaki, nikako ne bi smeli da posustanu protiv fenjeraša čiji igrači zbog manjka iskustva su skloni greškama."

SANGŽU – POHANG 2.
"Pohang je dugo bez pobede. Mislim da može da se izdigne na terenu Sangžua, koji je vojni klub i kao takav mesta u ekipi ima samo za igrače sa bukvicom. Međutim, disciplina, po kojoj je domaćin bio prepoznatljiv, popustila je naglo. Posle ove utakmice većina prvotimaca će da razduži uniformu jer im ističe vojni rok i vraćaju se u matične klubove.

Svi Damjanovićevi tipovi za Južnu Koreju 1:
SANGŽU – POHANG 2
Seul – Gangvon 1, GG&3+
ULSAN – INČON 1
Degu – Geongnam 1
Đonbuk – Seongnam 1
Suvon – Jeju GG

Svi Damjanovićevi tipovi za Južnu Koreju 2
Busan – Seul E. 1
GVANGŽU – ANSAN 1
Asan – Jeonam GG
Suvon S. – Bučeon GG
Anjang – Dajeon 3+

JUŽNA KOREJA 1 - 19. KOLO: 

Subota

Nedelja

JUŽNA KOREJA 2 - 18. KOLO: 

Subota

 

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×