{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Zalog za budućnost...
Voždovac uzeo Ajdinovića iz Zvezde

Voždovac ozbiljno radi na stvaranju temelja za buduće funkcionisanje, što dokazuju potezi koje je rukovodstvo sa “krova” povuklo u poslednjim danima.

Nakon što je najmlađi debitant u Superligi i izdanak omladinske škole Zmajeva Dragan Stoisavljević (2003) potpisao profesionalni ugovor, zajedno sa Pavlom Radulovićem (2001), koji je promovisan u prvi tim iz omladinaca i Stefana Pirgića (2003) koji je potpisao stipendijski ugovor, član Voždovca postao je Edin Ajdinović (2001).

Momak ponikao u omladinskoj školi Crvene Zvezde kao jedan od najvećih talenata crveno-belih potpisao je profesionalni ugovor, posle čega je (prošlog juna) prosleđen u Voždovac na pozajmicu. Za šest meseci u redovima omladinskog tima Zmajeva Ajdinović je oduševio, pa su čelnici kluba iz Zaplanjske predizeli konkretne korake da ga zadrže u svojim redovima. Što im je posšlo za rukom prethodnih dana.

Edin Ajdinović pokriva nekoliko pozicija u veznom redu i nastupao je na pet od šest mečeva Lige šampiona mladih prošle sezone, kao igrač Crvene zvezde. 

Fudbaleri Voždovca u nedelju idu putuju Antalije, gde ih tokom dve nedelje priprema očekuju četiri kontrolna meča sa ekipama Legije iz Varšave, Zorje iz Luhanska, Leha iz Poznana i Šahtjor Karagandija.

Najnovije vesti


×