{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Vlahoviću nude šest puta veći ugovor!

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 23
Mladi Srbin je na potezu
Vlahoviću nude šest puta veći ugovor!

Prioritet Fiorentine je da blindira napadače Federika Kjezu i Dušana Vahovića. Predsednik Roko Komiso je dao zeleno svetlo klupskim operativcima da uđu u pregovore i do kraja sezone produže ugovore sa dvojicom ofanzivaca.

Za najboljeg igrača Kjezu je spreman novi megaugovor kako bi Viola odbila napade Juventusa i Intera koji su u prošlosti pokazivali najveće interesovanje. Krilni napadač ima ugovor do leta 2022. godine sa godišnjom platom od 1.700.000 evra neto, a Fiorentina mu sada nudi produžetak saradnje do 2024. godine i zaradu od 4.000.000 evra po sezoni. Veruju da će Kjeza prihvatiti ponudu.

Još veća povišica je spremna za mladog srpskog napadača Dušana Vlahovića koji je sa šest golova najbolji strelac ekipe u aktuelnoj sezoni Serije A. Vlahović je jedan od najslabije plaćenih igrača u timu sa 200.000 evra godišnje i ugovorom do leta 2023. godine. Ipak, reč je o ugovoru koji je Vlahović potpisao kao relativno anonimni tinejdžer kada je pre godinu i po dana dolazio iz Partizana i tada nije ni mogao da očekuje veću platu. Od tada je mladi Srbin mnogo napredovao i u prethodnom zimskom prelaznom roku se pominjao kao želja Napolija i Rome.

Viola nije u opasnosti da ga izgubi jer je vezan dugoročnim ugovorom, ali želi da ga blindira i nagradi ga za napredak koji je napravio. Zato je toskanski klub spremio ponudu za novi ugovor do 2025. godine sa povećanjem plate od čak šest puta. Tačnije, na 1.200.000 evra po sezoni. Pored toga, Vlahović bi imao i određene bonuse za postignute golove. Gazeta delo Sport piše da u Firenci vlada optimizam i da bi dve strane do kraja sezone trebalo da stave paraf na produžetak saradnje.

(FOTO: reuters)

Najnovije vesti


×