{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Vlahovićev menadžer: Dušan će za koju godinu da vredi 100.000.000

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 24
Napoli bi dakle trebalo da se ubrza
Vlahovićev menadžer: Dušan će za koju godinu da vredi 100.000.000
Dušan Vlahović

Rimski Korijere delo Sport je doneo ekskluzivnu informaciju: Roma i Napoli su se namerili na Dušana Vlahovića, ali Fjorentina ne planira rastanak i odgovoriće novim ugovorom za 20-godišnjeg srpskog napadača. Ove sezone je postigao već osam golova za prvi tim, dva je i namestio i okupirao pažnju celokupne italijanske javnosti. A kao i obično kad su takve situacije u pitanju menadžeri će je iskoristiti da podignu ugled klijentima i izboksuju im što bolje uslove, pa Darko Ristić kaže da bi zainteresovani klubovi morali da požure, jer Vlahovićeva cena će uskoro dramatično skočiti.

Čak i na devetocifreno obeštećenje, tvrdi Vlahovićev menadžer kad su ga sa KalčoNapoli24 sajta pitali za navodno interesovanje Napolitanaca.
Mi kao agencija sa Dušanom radimo već šest ili sedam godina, otkako je njemu 13 ili 14. I uvereni smo da će kroz nekoliko godina on vredeti 100.000.000 evra. Dobro ga poznajem, da budem iskren, za mene je sve ovo što radi normalno“, rekao je Ristić pre no što je upitan da li to konkretno znači da bi Napoli – ili bilo koji drugi klub – trebalo da požuri pre no što mu cena skoči na tih 100.000.000.
Naravno“.

Da ne žurimo ipak toliko, da li je Napoli uopšte zvao?
Ne mogu da govorim o imenima klubova, ali telefon mi non-stop zvoni, svakodnevno me zovu brojni sportski direktori“.

A da li bi Vlahović voleo baš na San Paolo?
Zaista mu se dopada u Italiji, ali se oseća dobro i u Fjorentini. Napulj je naravno prelep grad“, ostao je misteriozan Ristić.

Dobro, da se vratimo na tu procenu o 100.000.000 evra, zvuči ipak malo previše? Ristić nije saglasan.
Inspiriše ga Zlatan Ibrahimović, a ja sam ubeđen da bi mogao da dostigne njegove visine“.

(Foto: ©AFP)

×