{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Vlahović suvo zlato Firence: Novi ugovor do 2025. godine, plata preko 1.000.000 evra!

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 6
Drastično povećanje primanja za supertalentovanog golgetera
no_image.png

Fjorentina i Vlahović, veza koja će, nadamo se, trajati dugo! Na taj način je portal LabaroViola zaključio tekst u kojem je otkrio detalje očekivanog produžetka saradnje između kluba sa Artemio Frankija i supertalentovanog srpskog golgetera.

Kako navodi ovaj izvor, Dušan Vlahović će sa ljubičastima potpisati novi ugovor do 2025. godine (prethodni trajao do 2023), uz drastično povećanje primanja. Vlahović će godišnje, umesto dosadašnjih 300.000 evra, inkasirati preko 1.000.000, sa mnogim bonusima koji se odnose na nastupe i postignute golove.

Ovo je jasan znak da na Artemio Frankiju više nego ozbiljno računaju na svog napadača, pa će sada na terenu sve isključivo zavisiti od mladog golgetera, koji bi mogao da bude jadan od nosica "evropsog projekta" Fjorentine koji je najavio bogati gazda Roko Komiso.

Vlahović (20) je ozbiljnu ulogu u Firenci dobio već ove sezone. Na 27 utakmica u svim takmičenjima postigao je devet golova, a tek se očekuje da te brojke drastično skoče u narednom periodu. Mladi napadač je u Fiorentinu stigao0 u julu 2018. godine, za obeštećenje nešto manje od 2.000.000 evra. Jasno je da to bio više nego sjajan ulog italijanskog kluba.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×