{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Vlahović pričao o virusu: Temperatura išla preko 39, nisam mislio da je toliko loše...

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 3
Srpski fudbaler otkrio kako je shvatio da ima virus korona
Vlahović pričao o virusu: Temperatura išla preko 39, nisam mislio da je toliko loše...

Vest da je Dušan Vlahović bio pozitivan na testu za COVID-19 obeshrabrila je srpsku javnost jer se samo još jednom potvrdilo da od ozloglašenog virusa korona niko nije zaštićen. 

Srećom po mladog srpskog napadača, njegov organizam je jak i u odličnom stanju da iznese jednu od najvećih pošasti modernog doba. Vlahović je još u prvom obraćanju javnosti rekao da se oseća dobro i da ne oseća simptome virusa, zbog čega je sada odlučio da svoje iskustvo podeli sa pratiocima na društvenim mrežama. On se ukljućio u uživo javljanje i prvo otkrio kako je počeo da shvata da je oboleo od virusa korona.
“Bio sam kod kuće i spavao sam, a onda sam se samo odjednom probudio i shvatio da imam visoku temperaturu. Uzeo sam toplomer i video da je nešto iznad 37. Popio sam lekove i pozvao ljude iz kluba. Ali, groznica je postajala sve jača i do večeri je narasla na preko 39, zbog čega sam odmah otišao u bolnicu. Nisam mislio da je situacija toliko loša. Ali dobro, sada se odmaram i dobro se osećam“, rekao je Vlahović.

Jedan od najtalentovanijih srpskih fudbalera kaže da mu sada ne preostaje ništa drugo nego da odmara...
“Ispred mene su dve sedmice odmaranja dok se sve ne završi. Biću u izolaciji, daleko od ljudi. Nisam video nikoga od saigrača, ali verujem da su i oni dobro“.

Dok je cela Italija “zaključana“ zbog vanredne situacije u zemlji, Vlahović je stigao i da se našali, te podeli sa pratiocima kome je ova situacija najbolje došla.
“Za Federika Kjezu je ovo kao odmor. On je uvek u svojoj maloj ćeliji. Kjeza je lud za video igricama. Ne bih smeo protiv njega da igram Fifu, jer on ne radi ništa drugo u slobodno vreme, osim što igra video igrice. Siguran sam da bi me lako pobedio. Pol Lirola je takođe navučen na igrice“.

Pored Dušana Vlahovića virusom korona u Fjorentini zaraženi su još Patrik Kutrone i Pecela

Foto: ©AFP

Najnovije vesti


×