{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Sjajne vesti iz Firence
Vlahović pobedio virus korona!

Mladi srpski napadač Dušan Vlahović pobedio je kornavirus. Golgeter Fiorentine sinoć je drugi put testiran na koronavirus u poslednja 24 sata, poslednji put jutros, i oba testa su bila negativna.

Vlahoviću (20) se virusom borio od 13. marta, kada je zvanično objavljeno da je zaražen, što znači da je borba trajala tri nedelje i uspešno je završena u korist mladog napadača.

Bivši fudbaler Partizana sve vreme se držao striktnog karantina i izolacije, a juče je svoja iskustva podelio sa pristalicama Fiorentine.
"Želim sve da vas pozdravim, dobro sam, nadam se da ste i vi. Ne mogu da dočekam da vas sve zagrlim i da vas vidim na stadionu. Svi smo zatvoreni po kućama, ali vreme ide. Gledam tv serije, filmove, slušam muziku, radim treninge da bih bio spreman ako se sezona nastavi”, poručio je Vlahović fanovima.

Talentovani golgeter se ove sezone izborio za važnu ulogu u prvom timu Viole, odigrao je 27 utakmica i postigao devet golova, a tek u narednim sezonama se očekuje njegov dodatni igrački uspon, s obzirom da ima svega 20 godina.

Pored Vlahovića, borbu sa virusom dobili su i Patrik Kutrone i Herman Pecela, koji su takođe bili zaraženi.
"Još jednom se zahvaljujemo doktorima, medicinskim sestrama i bolnicama, koje nastavljaju da pružaju svima onima kojima je to potrebno u kritičnom i delikatnom trenutku za zemlju i ceo svet", saopšteno je iz Fiorentine.

Inače, klub sa Artemio Frrankija je zajedno sa nekoliko fondacija do sada prikupio 760.000 evra, koje su upotrebljene u borbi sa velikom pošasti.

Foto: Screen shot

Najnovije vesti


×