{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
"Znam sa sigurnošću da me ovaj virus neće zaustaviti", kaže srpski napadač
Vlahović: Ne brinite, dobro sam

Uznemirila je mnoge vest da je Dušan Vlahović bio pozitivan na testu za virus korona. Međutim, brzo se sjajni napadač Fjorentine javio i na svu sreću ima dobre vesti. 

Ističe da je dobro za sada i da ga ovaj virus neće zaustaviti.
"Voleo bih da kažem svima da ne brinete, jer sam dobro. Znam sa sigurnošću da me ovaj virus neće zaustaviti. Postići ću gol protiv njega", istakao je Vlahović na Instagramu.

Na slici se vidi kako pokazuje da je sve u redu, tako da treba verovati da će se Vlahović uspešno izboriti sa ovom preprekom i to, nadamo se, u što kraćem roku.

Dušan Vlahović igra najbolju sezonu otkako je stigao u Kalčo. Na 27 odigranih utakmica postigao je devet golova i zabeležio dve asistencije. Privukao je pažnju mnogih klubova svojim partijama i posebno dobrom igrom u završnici akcija. Već smo pisali da iako aktuelni ugovor veže Vlahovića za Firencu do leta 2023. godine, u klubu su rešili da mladog napadača nagrade novim ugovorom u trajanju do leta 2025. godine.

Iako je sezonu počeo kao opcija sa klupe i čak se spekulisalo o odlasku na pozajmicu, uspeo je da se izbori za mesto startera u timu. Čak ni dolazak velikog pojačanja Patrika Kutronea nije pomerio Srbina iz startnih 11.

Verujemo da mu ovaj virus neće usporiti napredak i da će kao što sam kaže "postići" gol protiv njega. 

Želimo mu brz oporavak.

FOTO: Instagram

Najnovije vesti


×