{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Vlahović: Nadam se da ću biti pozvan za Norvešku

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 11
„Međutim, imamo vrhunski nacionalni tim. Igrače poput Aleksandra Mitrovića, koji mogu da odluče takve utakmice. Ako selektoru treba moja pomoć, tu sam“, poručuje srpski golgeter
no_image.png

Srpski napadač Dušan Vlahović iskreno se nada da će se naći u nacionalnom timu za mečeve za predstojeći meč Baraža za plasman na Evropsko prvenstvo sa Norveškom, ali je svestan da to mora da zasluži dobrim igrama za Fiorentinu.

Obe selekcije bi tako u svojim redovima imale dvojicu supertalentovanih napadača rođenih 2000. godine. Norvežani Erlinga Halanda, Srbija Dušana Vlahovića.
"Nadam se da ću biti pozvan. Pre svega moram da igram dobro sa Fiorentinom. Za svako slučaj ću biti spreman da dam sve od sebe. Međutim, imamo vrhunski nacionalni tim. Igrače poput Aleksandra Mitrovića, koji može da odluči takve utakmice. Ako selektoru treba moja pomoć, tu sam", rekao je Vlahović za Skaj Sport.

Virus korona je u potpunosti iza mladog golgetera.
"Osećam se dobro. Srećan sam to sam se oporavio i sada je sve u redu. Nikad se nisam plašio, jer sam bio kod kuće, bio sam opušten. Groznica je porošla nakon jednog dana".

Firenca je idealna sredina za Dušana Vlahovića. Uveliko se priča o produžetku saradnje.
"Želim da kažem da. Ja sam u važnom klubu, u kojem igrači mnogo rastu. Grad i navijači su divni, nadam se da ću ostati što duže. Ako zavisi od mene, odgovor je - da. Moja razmipljanja su vezana samo za Fiorentinu, moram dati sve od sebe za klub i navijače".

Nikola Milenković smatra da će Vlahović uskoro postati glavni igrač Fiorentine.
"Zahvaljujem mu. Bez njega bi mi sve bilo teže. Daje mi puno saveta, podstiče me, pomaže mi sa jezikom. Odličan je defanzovac, zaslužuje sve najbolje".

Vlahović ima odličan odnos sa Federikom Kjezom.
"Sa njim sam veoma dobar, pre svega se radi o dobroj osobi. Veoma je dobar i skroman. On nam puno pomaže na terenu, vrlo je jak i nadam se da ćemo i dalje igrati sa njim. Svi smo mladi i dobri, ako ostanemo svi možemo da postanemo konkurentni".

Da li možeš da postaneš najbolji strelac Serije A?
"Svakog dana sanjam o tome, ali toliko je posla ispred mene. Moram da sledim svoj put, budem koncentrisan u odlučujućim trenucima i sanjam o što većem broju golova", zaključio je Vlahović.

Foto: MN press

Najnovije vesti


×