{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Rukovodstvo šampiona neće ove zime tražiti drugog trenera
Vladan Milojević ostaje u Zvezdi!

Crvena zvezda ove zime neće morati da traži trenera, Vladan Milojević ostaće na kormilu srpskog šampiona bar do leta, tvrdi u današnjem izdanju Sportski Žurnal. Najuspešniji Zvezdin strateg u postbarijevskoj eri nikada i nije rekao da želi da napusti klub, ali su krajem prošlog meseca počele da kruže glasine o izvesnom Milojevićevom odlasku. Izazvane, pre svega, umorom i psihološkom iscrpšeljenošću pedantnog stručnjaka.

Međutim, Žurnal u današnjem izdanju piše da je rukovodstvo kluba u razgovoru sa Milojevićem došlo do jasnih saznanja da će sa starim trenerom krenuti u novo poglavlje i juriš na oba domaća trofeja.
„Nisu vođeni klasični pregovori između uprave i trenera, jer Milojević nijednog trenutka nije ni iznosio jasan stav da želi da napusti Crvenu zvezdu. Takmičarska dinamika, prožeta fizičkim i psihološkim naporima, logično je donosila preispitivanje odluka. Ali ni sada, ni ranije, najuspešniji stručnjak u periodu posle raspada SFRJ nije ispred rukovodstva izlazio sa stavom da je rešen da završi misiju“, piše Sportski Žurnal.

Milojević ima ugovor sa Crvenom zvezdom do narednog leta. Očekuje se da se u junu vode pregovori oko nastavka saradnje. U maju 2018. godine Milojević je produžio saradnju sa matičnim klubom na još dve godine, i to je, ispostavilo se, bio odličan potez. Ostankom na Marakani Vladan Milojević ima priliku da postane drugi trener u Zvezdinoj istoriji sa tri vezane titule. To je jedino pošlo za rukom Miljanu Miljaniću.

Takođe, Milojević će imati šansu da konačno objedini domaće trofeje i duplom krunom pečatira sjajan period, u kojem je stigao do proleća u Evrope i dve Lige šampiona.

Najnovije vesti


×