{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Viljas Boas : Neću u Premijer ligu, nisam najsrećniji tamo

/ Izvor: mozzartsport.com
Šeici mašu milionima, Portugalca ne zanima
Viljas Boas : Neću u Premijer ligu, nisam najsrećniji tamo

Saudijski šeici mašu milionima i traže novog trenera Njukasla, mada nisu još ni preuzeli klub, ali Andre Viljas Boas ne želi da učestvuje u toj licitaciji. Jer iako je Premijer liga san za većinu trenera, Portugalac ne planira nazad u Englesku.
Ne želim da se vratim u Premijer ligu. Već sam bio tamo. Želim nešto drugačije. Nije to liga u kojoj sam bio najsrećniji. Bilo mi je prelepo u Totenhemu, ali polusezona u Čelsiju nije bila tako dobra”, mirno će Viljas Boas u intervjuu za Radio Monte Karlo.

Iako ni on sam nije siguran da ima posao za narednu sezonu. Ugovor sa Olimpikom je važeći, dobro je za sada radio i nada se Ligi šampiona u Marselju. Međutim, Olimpik bi po svemu sudeći mogao da bude klub koji će pretrpeti najviše štete zbog pandemije korona virusa, jer je odavno opterećen dugovima. Za sada ipak Viljas Boas ne razmišlja o odlasku.
Iskreno kažem, stvarno mi je lepo u Marselju i ne tražim druge opcije. Želim da igram Ligu šampiona ovde, ali želim i da znam da li ćemo to moći ekonomski da izdržimo. Ako nemamo uslove da napravimo dobar posao onda ne vredi”.

Andoni Zubizareta treba da pronađe pojačanja. Žak-Anri Ero da pronađe novac. Neće biti lako.

(Foto: ©AFP)

Najnovije vesti


×