{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Pomogli i Kazorla i Albiol
Viljareal probio plafon zbog Alkasera

Ako već nije mogla da mu se ostvari želja da ode u Valensiju, onda bar nek bude najbliža moguća opcija. Mora da je tako razmišljao Pako Alkaser kad je umesto na Mestalju “sleteo“ na 63 kilometara udaljeni Madrigal i potpisao za Viljareal, koji Valensiju prati i kad je tabela španskog prvenstva u pitanju. Šalu na stranu, bitno je da je napustio Dortmund, pošto posle dolaska Erlinga Halanda za Španca nije bilo mesta u Borusiji, pa se rastanak i očekivao.

Alkaser je hteo da se vrati u klub koji ga je lansirao, ali je Valensija zavisila od Rodrigovog transfera u Barselonu, a kako se to nije desilo Pako joj nije bio potreban.

Sa druge strane, Viljarel je ostao bez Šarla Tokom Ekambija – otišao u Lion – i morao je da reaguje. Alkaser mu je bio davnašnja želja, pa je na sto istresao 25.000.000 evra i postavio klupski rekord kad je visina obeštećenja u pitanju. Do sada je rekorder bio Đerar Moreno sa 20.000.000 evra, ali taj transfer sad ide u istoriju.

Razmišljao je Viljareal i da vrati nekadašnjeg igrača Sedrika Bakambua, ali Peking Guoan nije dozvolio, pa su onda na scenu stupili Raul Albiol i Santi Kazorla i ubedili Alkasera da zaboravi Valensiju i pridruži im se na Madrigalu.

Borusija je sve vreme bila sasvim otvorena, 25.000.000 i to je to. I tako je i bilo.

Najnovije vesti


×