{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Bivši šampion Evrope pod hitno mora da reši problem špica...
Vila se zagledala u Mitra

Najbolji srpski napadač Aleksandar Mitrović blista ove sezone u Čempionšipu. Na prvih 20 utakmica postigao je 16 golova i prvi je strelac u jednoj od najtežih liga na svetu, što sa sobom nosi mnoge benefite. Između ostalog, Mitar ne mora da brine za budućnost. Kako god da Fulamu bude išlo - a teško će moći direktno u Premijer ligu - snažni golgeter imaće "izlaz" iz Čempionšipa.

Pojedini lokalni mediji na Ostrvu pišu da takvu mogućnost ne bi trebalo isključiti možda čak i ove zime, odnosno da je Aston Vila ozbiljno "zagledana" u Mitrovića. Iz ove perspektive svuži suludo da bi Fulam mogao das e odrekne najboljeg igrača kada juri povratak u Premijeršip, međutim više puta smo u poslednjih nekoliko godina bili svedoci da na fudbalskoj pijaci više ništa nije nemoguće. 

Otuda i ove spekulacije. Kaže se da Vila ima velikih problema sa napadačima. Skupoceni Brazilac Vesli iz Briža (plaćen 25.000.000 evra) nije opravdao očekivanja, postigao je samo četiri gola, a njegove alternative Džonatan Kođija i Kenan Dejvis povređeni su. Slaba navala jedan je od ključnih razloga što nekadašnjeg šampiona Evrope samo gol razlika deli od zone ispadanja. 

Uprava kluba iz Birmingema želi tokom januara da reši te probleme, a njihova prva želja je, navodno, Mitrović. Konkretnijih informacija za sada nema, baš kao ni potvrde iz kluba. 

Utisak je - o svemu će se pitati Fulam.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×