{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Hoće li Ramadani uspeti da ubedi De Laurentisa...
no_image.png
""

Dva vezana trijumfa u poslednja dva kola Serije A podgrejala su nade Beneventa da bi se moglo do opstanka. Međutim, jasno je svima u upravi simpatičnih Veštica da će bez pojačanja tu misiju biti teško uspešno izvesti. 

Za sada je iz Maribora stigao štoper Žan Klod Bilog, sa nekadašnjim vezistom Totenhema Sandrom sve je dogovoreno i očekuje se promocija, ali kapitalna pojačanja traže se u Italiji. Mediji na Apeninima danas pišu o veoma ambicioznim planovima kluba sa juga. Naime, Benevento će do kraja meseca pokušati da kod Napolija isposluje dovođenje Nikole Maksimovića i Marka Roga

Ni Srbin ni Hrvat nisu u prvom planu kod Mauricija Sarija - prvi je odigrao svega 95 minuta u prvoh 20 utakmica šampionata, a drugi 170 - ali novac uložen u njih sigurno ne predstavlja olakšavajuću okolnost za zainteresovanu stranu. Maksimović je plaćen 20.000.000, Rog 13.000.000, pa je jasno kao dan da bi Napolitanci radije pregovarali sa nekim klubom koji ima veću platežnu moć. 

Kada je Benevento u pitanju u obzir bi verovatno došla samo eventualna pozajmica. 

Ono što bi moglo da pogura posao jeste faktor Falji Ramadani, čovek koji zastupa obojicu, a uzgred ima dobre odnose sa oba kluba. Ramadaniju je svakako u interesu da svojim klijentima obezbedi minutažu i u tom cilju pokušaće svim silama da ubedi De Laurentisa da aminuje odlazak dvojice Sarijevih marginalaca. 

(foto: Action Images)

Najnovije vesti


×