{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Fulam odbio i da priča o transferu
Vest Hem se uzalud ponadao: Mitrović nije na prodaju

Kako igra Aleksandar Mitrović ove sezone, pitanje je samo vremena kada će se vratiti u Premijer ligu. Da li u dresu Fulama naredne sezone ili ako Kolibari omanu, onda kao deo nekog novog kluba.

Jer, sve je više klubova koji su očarani igrama srpskog golgetera i koji bi ga rado videli u svojim redovima. Za Aston Vilu više nije tajna, piše se skoro mesec dana da je zainteresovana za Mitrovića, a želju da dovede „terminatora“ iz Fulama iskazao je i Vest Hem.

Štaviše, kako pišu engleski mediji, Čekićari su kontaktirali Kolibare i pitali – koliko košta Mitrović. Odgovor koji su dobili ih je odmah razoružao: Aleksandar nije na prodaju!

Sebastijan Haler, kojeg je Vest Hem letos kupio od Ajntrahta za 50.000.000 evra nije se pokazao u Premijer ligi, njegove igre nisu ubedljive, tako da Čekićari moraju da potraže efikasnijeg napadača, jer će ih, kako stvari stoje, čekati borba za opstanak.

Rešenje bi mogao da bude Mitrović, ali do njega neće doći, pošto Fulam želi da se vrati u Premijer ligu, a jasno je svima na Krejven Kotidžu da bi to bila neuporedivo teža misija kada bi se odrekli fudbalera koji je postigao 18 golova na dosadašnjih 25 utakmica u prvenstvu.

Foto: Reuters

 

Najnovije vesti


×