{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Verona trlja ruke: Napoli joj daje 10.000.000 evra za Amrabata

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 2
A, još ga nije ni otkupila od Briža
Verona trlja ruke: Napoli joj daje 10.000.000 evra za Amrabata

Odličan posao u najavi za Veronu. Za igrača koji još zvanično nije njen, ima ponudu od 10.000.000 evra! Kao takav tapkaroš, Verona može da u jednom prelaznom roku kupu i preproda fudbalera i debelo zaradi.

U fokusu je Sofijan Amrabat, Marokanac iz Holandije, koji je ovog leta došao u Veronu na pozajmicu iz Klub Briža. Italijanski klub je u ugovor o pozajmici ubacio i stavku da može da ga otkupi do kraja sezone za sumu od 3.500.000 evra.

Međutim, već sada, dosta pre kraja šampionata, Napoli se već javio sa željom da kupi Amrabata. S obzirom na to da je Klub Briž sad nemoćan ako Verona želi da otkupi igrača, a nema nijedan razlog zašto to ne bi sad učinila, Napolitanci su se okrenuli zemljacima i poslali im ponudu od 10.000.000 evra za vezistu, javljaju italijanski mediji.

U suštini, Verona ne mora da žuri sa odgovorom, jer Amrabat svakako ne bi mogao da zaigra za Napoli pre sledeće sezone, a u najavi stoji da su i Inter i Fjorentina takođe zainteresovani za Marokanca, tako da cena može još da mu poraste.

Amrabat je odigrao 13 mečeva za Veronu ove sezone.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×