{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Verati i PSŽ idu zajedno do 2024.

/ Izvor: mozzartsport.com
RMC javlja da je sve gotovo i da ćemo Italijana još gledati u dresu Svetaca
Verati i PSŽ idu zajedno do 2024.

Uvek dobro obavešteni Radio Monte Karlo javlja da je Marko Verati produžio ugovor sa Pari Sen Žermenom do 2024. godine.

Ovaj izvor ističe da je iz nekoliko izvora dobio informaciju da je ovaj sjajni vezista produžio ugovor na još pet godina. Pregovori su trajali nekoliko meseci, a veoma bitnu reč vodio je Veratijev menadžer Mino Rajola. Samo je potpis nedostajao pa da se sve "overi" i formalizuje. Očigledno je to sada završeno.

Italijan je 2016. godine potpisao ugovor sa Svecima do 2021, a sada je vernost Parižanima produžio do 2024. Pominjalo se ranije da mu je godišnja plata skočila sa 6.000.000 evra na 10.000.000 evra.

Verati je u PSŽ stigao 2012. godine, a svoju profesionalnu karijeru je počeo u Peskari. Za sedam sezona u Parizu, osvojio je šest titula prvaka Francuske, pet Liga kupova, četiri Kupa Francuske. Italijanski vezista je odigrao 290 utakmica u dresu Pariza, a za to vreme imao je devet golova i 48 asistencija.

Marko Verati je više puta isticao da je ljubitelj timske igre, a kao i da je imao trenere koji vide igru na način na koji je on vidi. A to se odnosi na posed lopte.

Postoji i kritika da je do sada postigao mali broj golova, a i sam ističe da bi voleo da ima veću ulogu u tom smislu, ali da neće odustati od svoje igre u kojoj uvek gleda da pronađe dobro dodavanje saigraču koji je u boljoj poziciji.

Do sada se pokazalo da njegove igre zadovoljavaju kriterijume svih na Parku Prinčeva, a činjenica da je došao u klub 2012. godine i da će biti u klubu do 2024. dovoljno govori samo za sebe.

Zanimljivo je da Verati zapravo nikada nije zaigrao u Seriji A. Više puta se dovodio u vezu sa Juventusom, ali je Liga 1 njegova sudbina. Odigrao je 36 utakmica za reprezentaciju Azura i postigao je tri gola.

Na kraju krajeva, ovakva odluka i Pari Sen Žermena i samog Veratija je - očekivana.

FOTO: Reuters

Najnovije vesti


×