{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Veliko bravo za Vilijana: Ispoštovaću Čelsi, igraću bez ugovora ako treba...

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 3
Brazilac neće otići iz kluba poslednjeg dana juna ukoliko liga ne bude završena...
Veliko bravo za Vilijana: Ispoštovaću Čelsi, igraću bez ugovora ako treba...

Brazilac Vilijan (31) i Čelsi dugo su pregovarali oko novog ugovora, ali na kraju nisu uspeli da se dogovore. To znači da jedna od najboljih akvizicija kluba sa Stamford Bridža u eri Romana Abramoviča napušta klub na leto bez obeštećenja. 

I to nije ništa novo.

Navodno, Vilijan je imao želju da ostane, međutim Plavci su hteli da ostanu verni svom pravilu da igrači preko 30 godina mogu da dobiju produžetak saradnje samo na godinu dana. Problem je nastao kada je Brazilcu predočeno da bi mu svi ostali interesenti - a govorilo se da su među njima Barselona, Arsenal i Totenhem - dali ugovor na 2+ godine. 

Bez obzira što je rastanak na vidiku i što ga Čelsi na neki način neće ispoštovati, Vilijan je bez dvoumljenja poručio da će se potruditi da pomogne klubu u ovim teškim vremenima ukoliko ustreba...
"Meni ugovor ističe poslednjeg dana juna i tada sam slobodan igrač. Ali ako se Premijer liga bude igrala tokom letnjih meseci biću lojalan klubu. Uvek su bili uz mene. Bez obzira na ono što piše na papiru, igraću. Igraću do kraja bez ugovora ukoliko bude potrebe", kazao je Brazilac i verovatno za sva vremena kupio poštovanje navijača Čelsija.

"Ko zna šta će se sve dogoditi... Ali ponavlja još jednom, ja sam kao i uvek tu i daću sve od sebe za ovaj klub, bez obzira na ono što piše na papiru"

Veliki naklon za Vilijana. I aplauz. 

Najnovije vesti


×