{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Veliki trener, još veći čovek! Ostali smo bez teksta zbog Fergijevog gesta...

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 12
Svaka čast, gospodine...
Veliki trener, još veći čovek! Ostali smo bez teksta zbog Fergijevog gesta...

Legendarni trener Mančester Junajteda Ser Aleks Ferguson poznat je po mnogim anegdotama iz perioda šefovanja na Old Trafordu, ali mali broj ljudi zna za njegove neverovatne gestove prema najstarijem vlasniku sezonske karte za utakmice Crvenih đavola. I to jednoj gospođi...

Neverovatnu priču objavio je nekadašnji novinar Lester Merkjurija Džeremi Klej, koji tvrdi da je 90-godišnja gospođa konstantno zvala njegov list i molila urednike da što češće i opširnije pišu o Mančester Junajtedu. Ta žena, po imenu Alis, u stvari je bila najstariji vlasnik sezonske karte za utakmice engleskog velikana. 

Alis i Džeremi počeli su da ćaskaju posle čega je gospođa otkrila novinaru da je Ser Aleks Ferguson redovno slao minibus po nju pred svaku utakmicu na Old Trafordu. Čak u Istočni Midlend. Naravno i povratak se podrazumevao. Svake subote ili nedelje, znalo se, vozilo dolazi po gospođu u zavisnosti od termina u kojima su se igrale utakmice 90-ih, a koji je diktirao Skaj zbog TV prenosa. 

Ali to nije bio kraj Fergijevih veličanstvenih gestova prema gospođi. Nakon što je doznao da vremešna Alis ne može više da prisustvuje uživo utakmicama jer joj je oslabio vid, legendarni Škot joj je platio operaciju očiju.

Šta reći drugo nego - velikan!

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×