{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Velika vest za Španiju: Luis Enrike predvodi Furiju na Evropskom prvenstvu!

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 3
Povratak odličnog stratega nakon najtežeg perioda u životu
Velika vest za Španiju: Luis Enrike predvodi Furiju na Evropskom prvenstvu!

Velika vest za Španiju i tamošnju fudbalsku javnost: Luis Enrike će predvoditi Crvenu furiju na predstojećem Evropskom prvenstvu, javila je poznata radio stanica Kadena KOPE. Kako navodi isti izvor, Fudbalski savez Španije če to zvanično potvrditi nakon večerašnjeg meča sa Rumunijom na Vandi Metropolitano.

Nekadašnji trener i prvotimac Barselone, napustio kormilo reprezentacije Španije zbog bolesti ćerke, koja je preminula 29. avgusta u devetoj godini, ali je sada očigledno spreman i sposoban da se vrati fudbalu.

U junu prošle godine, Enrikea je na klupi zamenio njegov pomoćnik Robert Moreno, koji je odradio važan posao prilikom overe plasmana Španije na Evropsko prvenstvo. Moreno je pre nekoliko meseci izjavio da će u svakom trenutku ustupiti mesto Enrikeu, ako bude odučio da se vrati na selektorsko mesto.

Kako navodi KOPE španska federacija je kontaktirala Enrikea, koji je dao potvrdan odgovor na pitanje da li želi da se vrati na kormilo reprezentacije. Mesto selektora Španije preuzeo je u julu 2018. godine, a prethodno je radio u Romi, Selti i Barseloni.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×