{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Velika pobeda Čelsija - Hadson Odoi ostaje za 10 puta veću platu

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 24
Pao potpis
Velika pobeda Čelsija - Hadson Odoi ostaje za 10 puta veću platu

Konačno dočekasmo kraj još jedne sapunice - Kalum Hadson Odoi potpisao je novi ugovor sa Čelsijem koji će ga na Stamford Bridžu zadržati narednih pet godina! 

Hadson Odoi smatra se jednim od najvećih talenata engleskog fudbala u poslednjih nekoliko decenija, pa s toga ne čudi velika želja Bajerna da ga ukrade. Nemci su ubeđivali ovog momka dugo (nudili 40.000.000 era), pokušavali na razne načine da se domognu njegovog potpisa (ili bolje reći obećanja), ali interesovanje je oslabilo onog momenta kada je 18-godišnji krilni napadač pokidao ahilovu tetivu krajem prošle sezone. Plavci su iskoristili tu činjenicu, pojačali pritisak, pričalo se prethodnih nedelja za paraf obećali i "desetku" talentovanom napadaču, ali na kraju su ipak presudili novci. U to nema sumnje. 

Kako se nezvanično može čuti (pročitati), Hadson Odoi dobio je deset puta veću platu nego što je imao do sada. Po novom petogodišnjem ugovoru zarađivaće oko 100.000 funti nedeljno (113.000 evra), odnosno blizu 5.000.000 evra po godini. Za pet godina, dakle, ovaj 18-godišnji fudbaler biće bogatiji za oko 24.000.000 funti, iliti 27.000.000 evra.

Kalum Hadson Odoi najbolje se snalazi po levom krilu. Do sada je odigrao 28 zvaničnih utakmica za prvi tim Čelsija, postigao pet golova i isto toliko namestio. Tokom ove godine upisao je i dva nastupa za seniorsku reprezentaciju Engleske. Od njega i Džejdona Sanča očekuje se da u bliskoj budućnosti budu udarna snaga selekcije Tri lava.

Njih dvojica po krilima i Hari Kejn u špicu, recimo. 

Kakav pakao od navale...

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×