{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Srpski stručnjak jedan od najjačih kandidata za klupu Drozdova
VBA ponovo razmišlja o Jokanoviću

Sada kada je sezona za njih završena, Vest Bromvič Albion ponovo kreće u potragu za novim menadžerom. Era Džejmsa Šana je gotova, dobio je priliku da kao vršilac dužnosti uđe sa ekipom u Premijer ligu, ali ga je izbacila Aston Vila. Za njega su tu put završava.

Kako tvrdi Gardijan, čelnici VBA ponovo će pokušati da nagovore Slavišu Jokanovića da preuzme ekipu i napravi i treće čudo: da posle Votforda i Fulama, uvede i njih iz Čempionšipa u Premijer ligu.

Veruju u taboru Drozdova da su sada veće šanse da se dogovore sa Jokanovićem, jer ne bi došao na pola sezone da gasi požar, već bi mogao od priprema da oblikuje ekipu da igra onako kako on želi.

Međutim, pregovori sa Jokanovićem zimus nisu dali rezultat, pa u Vest Bromviču imaju i druge kandidate na umu. Jedan od njih je Kris Hjuton, koji je pre nekoliko dana dobio otkaz u Brajtonu, posle pet godina rada i takođe plasmana u elitu sa ekipom.

Pitanje je, međutim, kakvu će ekipu VBA imati na okupu na leto, jer se očekuju odlasci vodećih igrača, kojima se ne igra još jedna sezona u Čempionšipu. Već viđeni za odlazak su Salomon Rondon, Džej Rodrigez, Kjeran Gibs, Met Filips...

Foto: Reuters

 

Najnovije vesti


×