{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Na Riversajdu čekaju srpskog trenera
VBA odustao od Jokanovića, Midlzbro mu se još nada

Moguće je da se Slaviša Jokanović vrati u Englesku, u Čempionšip, ali mu Vest Bromvič sigurno neće biti nova adresa. Još od zimus traje flert Drozdova sa srpskim trenerom, redovno se pominjao kao glavni kandidat da sedne na klupu plavo-belih, ali od toga ni ovog leta neće biti ništa.

Kako saznaje Birmingem mejl, tačka spora između Vest Bromvič Albiona i Slaviše Jokanovića je – novac. Srpski trener je preskup za Drozdove, više rundi pregovora nije pomerilo dve strane sa mrtve tačke, tako da je ta ideja definitivno propala.

List piše da su se čelnici VBA okrenuli drugim kandidatima, ali da zato u Midlzbrou još čekaju Srbina širom raširenih ruku. Jokanović važi za prvog favorita da preuzme tim sa severa Engleske, mada ni tu pregovori ne idu baš tako glatko.

Navodno, ključna runda bi trebalo da se dogodi do kraja nedelje, a klub sa Riversajda ima i drugu opciju, ukoliko se ne dogovori sa Jokanovićem. Opcija B je Džonatan Vudgejt, nekadašnji štoper Midlzbroa i Real Madrida, čiji je, ipak, najveći nedostatak manjak trenerskog iskustva.

Pogotovo je Vudgejt „tanak“ kada se uporedi sa Jokanovićem, čiji je rezime bogat kako trofejima u Srbiji i na Tajlandu, tako i sa dve promocije iz Čempionšipa u Premijer ligu, sa Votfordom i Fulamom. A, upravo takvom „čudotvorcu“ se i nadaju na Riversajdu...

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×