{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Dileme više nema
Varan: Ostajem u Realu

Rafael Varan će ostati u Real Madridu za koji će igrati i sledeće sezone. Francuz je dao veliki intervju za Marku koji će izaći sutra, a madridski list je danas pustio samo izjavu Varana kojom potvrđuje svoj ostanak.

Dakle, tu dileme više nema.
"Nastaviću sa igrama ovde i sledeće sezone, siguran sam da možemo da oživimo jake emocije", rekao je Varan, jedan od najboljih štopera na svetu.

Bila je ovo teška sezona i za Real, ali i za Varana što je igrač i sam priznao.
"Borili smo se, dali sve od sebe, nedostajalo nam je malo vatre u pojedinim momentima, ali to su ciklusi. Nisam bio na svom najboljem nivou, ali biće to ubrzo pravi Varan", rekao je Francuz.

Očigledno je Francuz zainteresovan da učestvuje u novom Realu koji će biti sagrađen pod vođstvom Zinedina Zidana sa kojim je ovaj štoper imao uspešnu saradnju.

Bilo je pisanja pre par meseci da Varan ne vidi svoju budućnost u Realu i da je u Kraljevskom klubu ostvario sve što je mogao, pa je vreme za novi izazov. On je to čak ispričao i u svlačionici Real Madrida, pošto se poverio nekim saigračima kako želi da promeni klub na kraju sezone.

Međutim, izgleda da se ipak predomislio, a uloga Zidana u celoj priči sigurno je značajna. Leto stiže, vesti o transferima je sve više, ali jedna nepoznata je rešena. 

Varan ostaje u Real Madridu u kom ima ugovor do juna 2022. godine.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×