{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Vanda već progovorila: Za mene je PSŽ bio najgora opcija, ali radim ovo zbog Maura

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 15
“Ne iz interesa” tvrdi Ikardijeva supruga
Vanda već progovorila: Za mene je PSŽ bio najgora opcija, ali radim ovo zbog Maura
Mauro Ikardi i Vanda Nara

Juventus, Napoli ili Atletiko? Možda Monako? Celog leta ista priča, a onda poslednjeg dana prelaznog roka – BUM! Mauro Ikardi ide u Pari Sen Žermen i svi su zadovoljni. Pa čak i supruga i menadžerka Vanda Nara, iako ona sama tvrdi da je Pariz za nju lično bio najgora opcija, ali da je pogurala taj transfer zbog ljubavi prema Mauritu.
Mauro je spakovao mali kofer, sve ostalo je ostavio meni. Za mene lično, PSŽ je najgora od tri opcije koje smo imali na stoli, pošto ću ja morati da se vrati u Milano, jer deca tu idu u školu.  Ali mislila sam o onome što je najbolje za Maura. Iako bi meni bilo mnogo lakše da je ostao u Italiji, a najveći italijanski klubovi su ga zvali”, kaže Vanda u u emisiji Morfi Telefe na argentinskoj televiziji dok pokušava da izgleda velikodušno i nesebično.

A zašto se uopšte toliko čekalo sa transferom?
Zato što sam imala džokera u rukavu. Niko nije znao”, smeje se Vanda misleći na neočekivanu selidbu na Park prinčeva.

PSŽ OSVAJA LIGU 1 - KVOTA 1,10

Kad je već tako dobra u svom poslu, zašto ne uzme i druge igrače da ih zastupa?
Nudili su mi se. Muževi mojih drugarica. Ali dovoljno mi je naporno da brinem o Mauru. Ne radim to iz interesan, već zbog ljubavi”, uverava Vanda Nara, a vi sami odlučite da li ćete da joj poverujete.

Na kraju i o kontroverznoj fotografiji koju je njen bivši suprug Maksi Lopez objavio baš na dan kada je Mauro Ikardi potpisao za PSŽ. Na fotografiji Lopez i Nejmar, Ikardijev novi saigrač. A nije tajna da mnogi fudbaleri nikada nisu zaboravili Ikardiju to što je Maksiju “skinuo” ženu. Lionel Mesi recimo. Kažu da ga ni Ivan Perišić ne podnosi. Da li ga to sada na penal čeka i Nejmar?
Mislim da je to samo slučajnost. Svi se igrači znaju. I ta je fotografija stara”, mirna je Vanda.

(FOTO: Reuters)

×