{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Poruke podrške stižu sa svih strana
Uz Mihu i Piksi, Dejo, Jokan, Mačvan, Pjanić...

Pored brojnih zvezda italijanskog fudbala koji su poslali poruke podrške Siniši Mihajloviću, javili su se i njegovi nekadašnji saigrači iz reprezentacije. I svi su u potpunom šoku, jer nekadašnji levonogi bombarder je, kako je on to sam rekao na konferenciji za novinare, poslednji za kojeg bi čovek pomislio da može tako da se razboli.

A, Siniša je danas otkrio da je oboleo od leukemije i da ga čeka najveća borba u životu.

Dragan Stojković Piksi se javio iz Kine Novostima i rekao da nije uspeo da dobije Mihajlovića, da mu kaže šta ima.
Baš sam šokiran! Nisam uspeo da dobijem Mihu, čuo sam se sa Dekijem Stankovićem, Mijatovićem, Savićevićem... Siniši sam poslao poruku podrške: Dobio si mnoge bitke, dobićeš i ovu! Uz tebe smo“, rekao je Stojković.

Teško je do pravih reči dolazio i šokirani Dejan Savićević.
"Čuo sam sve. Katastrofa... Mnogo mi je žao Mihe, ali se nadam da će se izlečiti, jer je medicina mnogo napredovala“, rekao je Savićević za Novosti.

Poruku podrške poslao je i Slaviša Jokanović. Oni se tek dugo znaju, još su u Vojvodini zajedno vodili bitke i osvojili šampionsku titulu u velikoj Jugoslaviji.
Rešićeš ti i ovu utakmicu, spreman da bijemo laktovima zajedno i borimo se do pobede, kao nekad, kao uvek“, napisao je Jokanović na tviteru.

Košarkaš Milan Mačvan je iz istog kraja gde je rođen i odrastao Siniša Mihajlović, pa ga je njegova bolest zbog toga dodatno pogodila.
Velika podrška za idola iz detinjstva, koji mi je pokazao kojim putem treba da se ide do uspeha. Verujem da će ovo biti samo još jedna utakmica, jedan slobodan udarac, korner ili klizeći start koji će uspešno izvesti naš Siniša Mihajlović“, poručio je Mačvan.

Bosanski fudbaler Miralem Pjanić takođe je poslao poruku preko instagrama.
Napred treneru, pobedi i ovog puta“.

I poruke stižu i stizaće. Miha zna da nije sam u ovoj borbi, najtežoj do sada.

Foto: twitter@Jokanovic

Najnovije vesti


×