{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Urošević: Ovo nije dovoljna prednost, moraćemo i tamo da damo gol; Natho: Potrebno mi je vreme da upoznam saigrače

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 15
Suma ne bi imao ništa protiv da Partizan u Norveškoj igra na nerešeno...
Urošević: Ovo nije dovoljna prednost, moraćemo i tamo da damo gol; Natho: Potrebno mi je vreme da upoznam saigrače

Partizan je uspeo da preokrene rezultat protiv Moldea i dođe do prednosti uoči revanša na severu Evrope. Kako je sve izgledalo u prvih 45 minuta može se reći da su crno-beli još i dobro prošli. 

Svesni su toga i igrači...
"Prvo poluvreme bilo je loše, mnogo smo im dozvolili", počeo je Slobodan Urošević. "Imao sam šansu za gol u finišu, šteta što ga nisam dao. Drugi put sam zavrnuo do Bambija i ispalo je lepo. Biće teško u revanšu. Moramo da analiziramo, da vidimo gde smo grešili. Ovo nije dovoljna prednost. Moraćemo i tamo da igramo ofanzivno, da damo fol"

Sejduba Suma ima nešto drugačije mišljenje, ne bi imao ništa protiv da crno-beli odigraju n a remi u gostima...
"Pobeda je uvek dobra. Idemo gore da izvučemo nerešeno ili da pobedimo. Olako smo ušli u utakmicu, znali smo na poluvremenu da moramo da se probudumo i razdrmamo. Srećan sam zbog gola. Nije gotovo, moramo da budemo oprezniji u revanšu".

Novajlija Bibras Natho nije mnogo proveo na terenu. U nekoliko poteza, ipak, videlo se da bi mogao da bude pravo pojačanje. On, za početak, traži strpljenje...
"Važno je što smo pobedili... Mogli smo da damo još koji gol, ali i ovako je u redu. Potrebno mi je vreme da se upoznam sa saigračima. Dobra pobeda za nas... Već sam igrao na ovom stadionu, ali protiv Partizana. Nadam se da ćemo se plasirati u Ligu Evrope i da će biti još evropskih mečeva", kratak je bio Izraelac.

Foto: MN Press

Najnovije vesti


×