{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Uroš Đurđević ne mrda iz Sportinga: Sledeće sezone napadamo Primeru

/ Izvor: mozzartsport
Komentari: 10
Bivši centarfor Partizana naviknut na Hihon
Uroš Đurđević ne mrda iz Sportinga: Sledeće sezone napadamo Primeru

Rešio je Uroš Đurđević da ostane u Hihonu. Lepo mu je u Asturiji, fino se snašao na terenima Segunde i nema nameru da menja sredinu, što je i sam predočio čelnicima i navijačima Sportinga.

Možda su pojedinci bili zabrinuti da bi Đukanadimak preneo i na špansko tle – mogao da ode, ali bivši napadal Partizana jasno je stavio do znanja da vidi sebe na stadionu „Molinon“ makar još jednu takmičarsku godinu.
Želim da nastavim karijeru u Sportingu. Samo o tome mislim, ništa me drugo ne zanima. Ostale su mi još tri godine ugovora i moj cilj je da naredne sezone napadnemo plasman u Primeru“, decidiran je Đurđević.

Uroš je u sezoni na izmaku – ostala još dva kola do kraja – dao 11 golova u prvenstvu, ima i dve asistencije, tako da je nagovestio da može da bude udarna pesnica ekipe Hosea Alberta.
Sve mi se dopada u Hihonu. Grad, ljudi, klub... Sve je odlično. Prilagodio sam se, iza mene je cela jedna sezona, dao sam 11 golova, ali želi više. Smatram da to više mogu da ostvarim naredne sezone i da pomognem da se vratimo u Primeru“, dodao je 25-godišnji špic.

Najnovije vesti


×