{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Umuvao ga je Nemcima, hoće li i Sombrerosima? Kvota - 8,00!

/ Izvor: mozzartsport
Kvota da će Ola Toivonen biti prvi strelac na meču vredi 8,00, a da će bilo kada na utakmici zatresti mrežu - 3,50
no_image.png

Pala je Nemačka, pala je Južna Koreja, ali prolaz u osminu finala i dalje nije obezbeđen. Ipak, Meksiku je potreban samo bod da bi se plasirao u nokaut fazu, tako da je pred Sombrerosima relativno jednostavan zadatak protiv Švedske - ne izgubiti.

U slobodnoj igri koju je pripremila MOZZART kladionica možete se kladiti i na broj žutih kartona (po ekipi, u prvom poluvremenu, ukupno...), isto tako i za ofsajde, šuteve ukupno, kao i u okvir gola... Takođe, ko će izvesti prvi aut, prvi korner, ko će biti požuteti, možda i pocrveneti, ko izvesti prvi penal...

E sad, u tekstu o specijalima pominjali smo tip da Čičarito postigne gol i Meksiko slavi, a ovde biste mogli da idete još dalje prognozom da će napadač Vest Hema prvi postići gol na meču. Kvota je 6,50. Na Olu Toivonena koji ga je umuvao Nemcima je 8,00. Da će bilo kada postići pogodak na meču - 3,50.

Nije loše, zar ne?

Odličan je i koeficijent i na autogol (17,00), što bi mogli da probaju oni najhrabriji, a možda biste mogli da porazmislite i o prekršajima, s obzirom na to da je ulog veliki i da se ni jedni ni drugi neće štedeti. Lako bi mogla da se prebaci postavljena granica.

Uostalom, bacite pogled sve moguće opcije u SLOBODNOJ IGRI, a na sajtu mozzartbet.com pogledajte kompletnu ponudu. 

 

Foto: Action Images

Najnovije vesti


×