{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Esteban Paredes suspendovan zbog pet žutih kartona
no_image.png

Fizički istrošeni Kolo Kolo i nadahnuta Union La Kalera spustiće zavesu na prvi deo čileanskog prvenstva (02.00). Najtrofejniji klub u tamošnjoj Primeri, koji je nedavno obezbedio učešće u plej-ofu Kopa Libertadoresa, ugostiće Redse bez četvorice standardnih prvotimaca. Strateg Kolo Koloa Hektor Tapija neće moći da računa na najboljeg strelca lige Estebana Paredesa (pet žutih kartona), Hulija Barosa i Valdiviju (povređeni), kao i Matijasa Zaldiviju (crveni karton). 

La Kalera igra sjajno u povratničkoj sezoni u elitno društvo. Posle procesa privikavanja, tim Viktora Rivere počeo je da pruža sjajne partije. Nanizali su Brajan Fernandez i drugovi pet pobeda i puni samopouzdanja otputovali u prestonicu, gde su se u periodu od 2013. do 2015. godine najčešće provodili kao bosi po trnju. Od ukupno šest međusobnih mečeva Kolo Kolo je dobio pet i svaki put postizao dva ili tri gola. 

Posmatrajući samo prvenstvo, i jedni i drugi najčešće igraju mečeve sa 2-4 pogotka, pa ukoliko niste spremni da pokušate sa dvojkom, ovaj tip nameće se kao najbolje rešenje. Na 15 mečeva, Union La Kalera je devet puta igrala 2-4, a Kolo Kolo osam puta.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 02:00 1398 ČILE1 Colo Colo - Union La Calera ug 2-4 1,45
Ukupna kvota1,45

Foto: Action Images

Najnovije vesti


×