{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Uhapšen Aleksandar Prijović zbog kršenja zabrane kretanja

/ Izvor: mozzartsport, informer
Komentari: 28
Srpski fudbaler priveden iz kafića
Uhapšen Aleksandar Prijović zbog kršenja zabrane kretanja

Po receptu kolega, Luke Jovića i Nikole Ninkovića, prošao je danas i Aleksandar Prijović.

Povremeni fudbalski reprezentativac Srbije uhapšen je danas jer nije poštovao zabranu kretanja, prenosi Informer. Asa Al Itihada je policijska patrola danas našla posle 17 časova u lobiju hotela Kraun Plaza zajedno sa društvom, među kojima je bio i poznati folk pevač, Radiša Trajković Đani. Celo veselo društvance je zato završilo u policijskoj stanici i sad im prete rigorozne mere, a moguć je i zatvor. 

Poslednjih dana primenjivana je mera da se onom ko prekrši zabranu kretanja odredi novčana kazna od 150.000 dinara, a da se za ponavljanje tog prekršaja određuje zatvorska kazna. 

Prijović je pod ugovorom sa klubom iz Arabije, ali je višak u ovoj polusezoni zbog ograničenog broja stranaca, te je poslednjih meseci bio u Beogradu gde je trenirao sa ekipom Čukaričkog. Brojne opcije da ode u neki drugi klub na pozajmicu su propale tokom zimskog prelaznog roka, jer ima prilično veliki ugovor sa Al Itihadom, koji većina evropskih klubova ne može da preuzme. A, Saudijci pod drugim uslovima nisu želeli da ga puste na pozajmicu.

Foto: Starsport

Najnovije vesti


×