{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Ugo Vijeira za MOZZART: Stižem večeras, hoću sa Zvezdom u Ligu šampiona

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 54
„Problem su bile loše reči jednog čoveka“, poručio za naš portal Portugalac
Ugo Vijeira za MOZZART: Stižem večeras, hoću sa Zvezdom u Ligu šampiona
""

Saga se privodi kraju, Portugalac Ugo Vijeira je na putu za Beograd. Tačnije, on će večeras sleteti na surčinski aerodrom, a zatim se priključiti priprema srpskog šampiona.

Videćemo da li će to biti kraj sage koja je poslednjih dana prodrmala temelje Marakane. Jedan od najboljih igrača srpskog šampiona poručio je za naš portal da nema problem sa klubom i da sebe vidi u timu koji će pokušati da se domogne Lige šampiona.
„Volim Crvenu zvezdu, večeras u 22:30 slećem u Beograd. Igrač sam Crvene zvezde i sa tim klubom želim da igram u Ligi šampiona“, napisao je u WhatsApp poruci Portugalac.

Oglasio se Ugo Vijeira...

U izjavi za Informer Vijeira je tokom četvrtka poručio da klub mora da ga poštuje... Čini se da je imao problem sa pojedinim ljudima u Crvenoj zvezdi.
„Problem su bile loše reči jednog čoveka. Ali ja volim Crvenu zvezdu, grad, trenera i navijače. Imam veliko poštovanje za njih“, dodao je Vijeira.

Čini se da je Portugalac ljut na pojedine ljude iz uprave Crvene zvezde. Na konkretno pitanje da li je novac najveći problem u Crvenoj zvezdi, odgovorio je prilično oštro.
"Ja sam profesionalac, igram za novac. Ali novac nije najvažniji za nas. Želim svoj novac, to je normalno, ali ne želim da me neko laže. Ako danas nemaš novac, onda kaži da nemaš. Nemoj da mi obećavaš i da me lažeš", dodao je Vijeira.

Potom je dodao.
"Imamo zajednički san! To je Liga šampiona! Mentalno sam spreman da nosim Zvezdin dres".

(Foto Star Sport)

Najnovije vesti


×