{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Agent srpskog veziste pokušava da raskine ugovor s Kinezima
Udineze i Gudelj - interesovanje postoji

Kina više nije obećana zemlja, lisabonski Sporting deluje kao dobro mesto za Nemanju Gudelja, ali je ipak moguće da ćemo povremenog reprezentativca Srbije od leta gledati u Seriji A!

Iz Portugalije stižu informacije da Udineze pomno prati šta se dešava s ugovorom Nemanje Gudelja i da je spreman da skoči u akciju ako se otvori mogućnost. Inicijalni kontakti već su uspostavljeni, kako tvrdi Rekord, a za sve se pre svih pita kineski Guangdžou Evergrande. Gudelj je ugovorom i dalje vezan za kineski klub i ističe poslednjeg dana 2019. Uprkos tome njegov agent pokušava da ispregovara uslove raskida, pošto Srbin želi da karijeru nastavi u Evropi. Kako trenutno stvari stoje, to neće biti nimalo lak posao, jer je Gudelj u Kini dobija čak 5.000.000 evra godišnje. 

Početkom jula se pojavila informacija kako je raskid saradnje između Gudelja i Guangdžoua završena stvar, što je i bilo u naznakama, ali su se stvari zakomplikovale upravo zbog razmimoilaženja u uslovima raskida. Sporting je bio spreman da bivšem igraču Ajaksa ponudi maksimalno 2.000.000 evra godišnje, što Udineze nikako ne može da mu pruži. Podsetimo, najplaćeniji igrač Zebri je Rolando Mandragora s 1.200.000 evra godišnje. 

Udineze zasad motri situaciju i nada se da bi mogao da profitira, ali to u ovom trenutku ne deluje kao realna opcija. 

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×