{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Učenik je prevazišao učitelja, Lampard Murinju: Pogledaj kako su tvoji padali

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 8
Sve povodom crvenog kartona Antonija Ridigeru
Učenik je prevazišao učitelja, Lampard Murinju: Pogledaj kako su tvoji padali
Murinjo i Lampard

Hjong-min Son je bio na zemlji, Antonio Ridiger nad njim, Korejanac se ritnuo, Nemac je pao, sudija se uhvatio za crveni karton. Snimak je pokazao da nije mnogo verovatno da je Ridiger osetio ništa osim lakšeg kontakta, ali namera je postojala i ostrvski mediji većinom su saglasni da je Son zaslužio crveni karton. Međutim, Žoze Murinjo je na takve konstatacije sarkastično odgovorio poželevši Ridigeru što brži oporavak od “slomljenih rebara”. Samo što je sad dočekao da naleti na čoveka koji vrlo dobro zna za Murinjove psihološke igrice. A to što mu je bio šef Frenku Lampardu nimalo nije smetalo da odgovori bivšem učitelju.
Dovoditi u pitanje njegov (Ridigerov) integritet je zaista razočaravajuće”, rekao je Lampard pre no što se pojasnio.

Bez sarkazma, bez skrivenih značenja, sasvim jasno.
Mislim da je univerzalno mišljenje, posebno na osnovu onoga što sam čuo posle meča, da je to bio start za crveni karton. Rekao sam i posle utakmice, nije bio brutalan crveni karton, već instintiktivna reakcija koja u modenom fudbalu znači crveni karton. Ceo slučaj se gledao i na VAR-u nekoliko minuta, tako da nema izgovora, sve se jasno videlo”.

A kad već teramo mak na konac…
Ako ćemo već da govorimo o tome da li ljudi stoje ili padaju po Premijer ligi možemo da se setimo i nekoliko incidenata u poslednjih 15 minuta utakmice kada su Totenhemovi igrači padali po kaznenom prostoru pokušavajući da iznude penal. Možemo dakle da debatujemo i o tome, ne samo o crvenom kartonu”, uzvratio je Lampard.

(FOTO: Reuters)

×