{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

U svetu fudbala prepunom laži, Nikola je pravi tip

/ Izvor: mozzartsport
Komentari: 3
Ninković i Askoli odbijali ponude tokom zimske pijace
U svetu fudbala prepunom laži, Nikola je pravi tip

Dugo je trajala dilema oko toga gde će Nikola Ninković igrati u prolećnom delu sezone. Interesovao se Bari, zvala Kozenca, pitao Krotone, ali na kraju je Askoli odbio sve ponude. Istina, odbio ih je i Ninković.

Iako je srpski fudbaler tokom jeseni imao nekoliko iskakanja iz šina, a zbog poslednjeg je imao suspenziju od tri utakmice, crno-beli nisu hteli da ga se odreknu. Osim za neke veće pare. Imali su na stolu ponudu od 2.000.000 evra i glatko su je odbili.

Koliko god bio svojeglav, znaju u Askoliju da bez Ninkovića teško mogu do Serije A. Četiri gola i deset asistencija njegov je bilans u prvom delu šampionata. Zbog toga su dali sve od sebe u klubu da ubede Nikolu da je na pravom mestu, da ne bi trebalo da ide. I ubedili su ga.

Sportski direktor Askolija Antonio Tesoro potvrdio je da je kao rukom sklonjena sa stola svaka ponuda.
Sve ponude koje smo dobili za Ninkovića nisu nam bile interesantne. Nisu bile prave za nastavak njegove karijere. Pored toga, Nikola je takođe želeo da ostane. Na proleće će svima da pokaže ko je i kakav je“, poručio je Tesoro.

A, operativac crno-belih priznaje da mu je srpski fudbaler – miljenik.
Zaista volim Nikolu. U ovom svetu fudbala prepunom laži, on je jedan od retkih iskrenih, pravih tipova“, podvukao je Tesoro.

Sad je na Ninkoviću da pogura Askoli ka plej-ofu za Seriju A.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×