{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

U Lajpcigu besni na Čehe: Rovitog forsirali Šika u prijateljskoj, sad je opet povređen

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 2
A ove je sezone odigrao samo 27 minuta za nemački klub
no_image.png

Julijan Nagelsman ne može da se načudi. Inače nije trener koji voli da isteruje pravdu, ali Česi su ga baš naljutili. Selektor Jaroslav Šilhavi apsolutno se nije obazirao na to što je Patrik Šik zbog povrede članla ove sezone odigrao samo 27 minuta za Lajpcig. Iako su ga Nemci molili da poštedi Rominog napadača na pozajmici u Bundesligi.

Obećavali su Česi da će biti pažljivi, ali su u prijateljskom meču sa Severnom Irskom svejedno Šika gurnuli u vatru. I to u 65. minutu kad su Irci već vodili sa 3:0. Na kraju je bilo 2:3, ali dva utešna gola teško da su vredela obnovljene povrede Šika, barem ne iz Lajpcigovog ugla.
“Ista povreda opet. Dogovor sa Česima je bio da ne igra, ali svejedno je ušao. Ostaje gorak ukus u ustima. Ista povreda.  Razgovaraćemo sa Fudbalskim savezom Češke. Razumeo bih da je bila takmičarska utakmica, ali u prijateljskoj na 0:3? Ja bih to malo drugačije uradio“, ljut je Lajpcigov šef struke.

Džaba mu sad, Šik je opet van stroja. A taman što se vratio i odigrao 27 minuta protiv Bajera iz Leverkuzena. Sad sve jovo-nanovo.

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×