{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Kolibari veruju da će Srbin ostati u klubu i posle zime
U Fulamu se zna – samo donesi loptu do Mitrovića

Jesen karijere za Aleksandra Mitrovića. Rafal golova se nastavlja, ni ne pita ko mu je protivnik i da li nosi na sebi dres Fulam ili reprezentacije Srbije.

Petak veče, derbi Čempionšipa Svonsi – Fulam i još jedna utakmica u znaku srpskog golgetera. Njegovi Kolibari su slavili 2:1, a oba gola postigao je Mitrović. Sam je na vrhu strelaca lige sa 15 pogodaka, a kada se doda još 11 tokom istog perioda u dresu Srbije, dođe se do sume od 26 golova za četiri meseca! Fenomenalno!

I menadžer Fulama Skot Parker peva odu svom golgeteru. Kako i ne bi, kada Mitrović maltene sam vodi Kolibare ka povratku u Premijer ligu. I tvrdi da se ne boji da bi neko na zimu mogao da ga odvede.
Mitrović voli ovaj klub, ovo je njegov dom, tu se oseća najkomfornije. Kada imate takvog vrhunskog napadača u timu, uvek će biti klubova koji će obletati oko njega, ali on je srećan ovde i siguran sam da će sve biti u redu“, rekao je Parker.

Taktika crno-belih iz Londona ove sezone je potpuno jasna.
Mitrović je motivisan da trese mreže, pravi je golgeter, vrhunska klasa. Naše je da mu donesemo loptu u pravi prostor i on će biti tu da završi akciju“, istakao je Parker.

A, priznanje srpskom asu odao je i menadžer Svonsija Stiv Kuper.
Igrali smo protiv kluba koji po kvalitetu zaslužuje Premijer ligu, takav ima i budžet i opet smo učinili da izgledaju sasvim prosečno u dobrom delu utakmice. Ali, kada imate Mitrovića ispred sebe, ne smete da mu dozvolite da ulazi u šanse“, priznao je Kuper.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×