{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Domaćin ima ambiciju da se dokopa pozicija koje vode u kvalifikacije za Ligu Evrope
Tvrdo za Maribor u Celju

Celje bi rado u društvo kvalifikanata za Ligu Evrope, odnosno do poravnanja s Aluminjom koji je juče u Kidričevu popustilo pred Olimpijom s konačnih 1:2. Bio je to veliki ispit 24. kola za goste, što samo do izvesne mere ide na ruku Celju koje pred sobom ima jak, trenutno drugoplasirani Maribor koji ga je u 15. kolu valjano namučio, da bi ga na kraju s minimalcem potukao na domaćem terenu.

Duel dve, za slovenačke prilike kvalitetne družine koji počinje od 17.30 časova zbog svega navedenog u 24. kolu mogao bi biti izuzetno napet. Uz to, treba imati u vidu da je Celje na poslednje dve utakmice vezalo dva remija, pa da bi domaćinu i iz tog razloga pobeda kos kuće dobro došla. Svakako, treba imati na umu da je upravo ovaj tim drugorangirana ekipa po učinku na svom travnjaku. Iz sedam pobeda, postigli su kod kuće 23 gola, što je definitivno izazov za Maribor koga bije reputacija dobrog tima kada igra na strani.

Takođe, Bravo bi danas najradije pobeglo s fenjera. Mogućnost da Domžale kiksne u gostima postoji, a treba se i setiti i da Bravo u avgustu nije iskoristilo prednosti domaćeg terena, te da je s ovim istim rivalom odigralo 0:0. Naravno, Domžale ih je zatim u oktobru na svom trenu savladalo sa 2:0, pa ostaje da se vidi šta sada sve može da se desi u Ljubljani, na utakmici koja počinje u 15 časova.

Kada je reč o Muri, već otpisani Rudar koji do sada nema pobedu svakako da teško na bilo koji način može u Murskoj Soboti da iznenadi. Mura ga je poslednji put u gostima savladala sa 1:2, što izvesno ukazuje i na mogući rasplet ove utakmice.  

SLOVENIJA 1 – 24. kolo

Utorak
Aluminij - Olimpija Ljubljana 1:2

Sreda
15.00: (2,60) Bravo (3,20) Domžale (2,60)

17.30: (2,95) Celje (3,25) Maribor (2,30)
20.00: (1,50) Mura (4,00) Rudar Velenje (6,00)

Četvrtak
15.00: (2,05) Tabor Sežana (3,35) Triglav (3,40)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Printscreen

Najnovije vesti


×