{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Čekamo rasplet
Turci kažu: Kolarov u Istanbulu za platu od 6.000.000 evra

Neće samo Ljubomir Fejsa špartati terenima u dresu Fenerbahčea od jeseni, s njim će rame uz rame izgleda biti i Aleksandar Kolarov.  

Ako je verovati turskom novinaru Dindaru Kešapliju, navodno upućenom u rad na italijanskom fudbalskom tržištu, kapiten reprezentacije Srbije dogovorio je sve u slove saradnje s Fenerbahčeom i u narednih nekoliko dana postaće i zvanično igrač posrnulog turskog giganta. Ovu vest, ipak, treba uzeti s dozom rezerve, pošto su turski mediji skloni senzacionalizmu i pucanju u prazno, pogotovo jer sličnih informacija iz Italije - nema. 

Kolarov je navodno dogovorio platu od 6.000.000 evra, raspoređenu u dvogodišnji ugovor s Fenerom. Nema detalja o tome da li će i koliko obeštećenje Fenerbahče platiti Romi, mada se prethodnih dana moglo čuti da Kolarov pregovara raskid ugovora s rimskom Vučicom. Ako je tako, Fenerbahče bi lakšim putem došao do potpisa srpskog beka, mada ne treba zaboraviti da ga je poslednjih dana želeo i Antonio Konte u novom Interu. 

Da se u Istanbulu zaista kuva nešto veliko oko 33-godišnjeg beka potvrdio je Fenerov trener Ersun Janal.
"Dovodimo igrača koji će nam dati veliki kvalitet na levom boku. Siguran sam da će se Kolarov odlično pokazati ovde", poručio je Janal, koji je istom prilikom pohvalio veliki trud predsednika kluba Alija Kodža, inače lično uključenog u pregovora oko transfera Ljubomira Fejse i Aleksandra Kolarova. Fejsa bi trebalo da dobije trogodišnji ugovor vredan 6.600.000 evra sa bonusima. 

Fenerbahče na nišanu drži i Aleksandra Mitrovića, ali gotovo je nemoguće zamisliti da će se taj transfer u ovom trenutku zaista desiti. Iako Fenerbahče želi Mitrovića na pozajmicu, u Fulamu su već dobili naznake da će se Bajer Leverkuzen i Betis boriti za potpis srpskog strelca i da bi taj posao mogao klubu da donese zaradu od bar 25.000.000 evra. 

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×