{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Tumbaković o Živkoviću: Veliki problem što ne igra, tako ne može u reprezentaciju

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 15
„Najbolja stvar za igrača njegovog talenta je da bude redovno na terenu“, rekao je Živković
Tumbaković o Živkoviću: Veliki problem što ne igra, tako ne može u reprezentaciju

Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković smatra da je veliki problem za Andriju Živkovića, ai i nacionalni tim to što ne igra za Benfiku, jer za igrača nije dovoljno samo da trenira.

Tumbaković je neko ko je dobro bio upoznat sa potencijalom mladog fudbalera još iz njegovih najranijih igračkih dana.
„Vrlo dobro ga poznajem, još od malih nogu. Veoma je dobar igrač, ima sjajan talenat. Na početku je igrao u Benfiki, ali ga prošle sezone nisu mnogo koristili. Ako ne igra, ne može da bude pozvan u reprezentaciju. To je veliki problem. Dugo nisam razgovarao sa njim. On samo trenira, a to nije isto što i igrati. Sa igračem njegovg talentom je najbolje da igra. Ako ne igra, to je veliki problem za fudbalera“, poručio je Tumbaković za uglednu A Bolu.

A Bola piše da je Benfika ponudila mogućnost Živkoviću da ode u januaru, nudeći mu polovinu iznosa koji treba da dobije za godinu dana. Srpski krilni igrač odbio je bruto ponudu od 3.500.000 evra, iako je znao da neće imati šansu da igra.

Sa druge strane, Ljubomir Fejsa je otišao na pozajmicu u Alaves i bio starter na svih pet prolećnih utakmica.
Dobar je igrač. Bilo je dobro što se vratio na teren. Sve njegove mečeve smo gledali i analizuirali. Moj zamenik i tehnički sekretar su u kontaktu sa njim. Svi oni koji igraju u velikim ligama imaju šansu da budu pozvani u nacionalni tim“, jasan je Tumbaković.

Najnovije vesti


×