{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Tumbaković: Ne odustajem od Bate Mirkovića, a Jović će nam biti od velike pomoći

/ Izvor: mozzartsport.com, novosti
Komentari: 13
Stručni štab se nada pojačanju za baraž
Tumbaković: Ne odustajem od Bate Mirkovića, a Jović će nam biti od velike pomoći

Zbijaju se redovi srpske fudbalske reprezentacije kako se bliži baraž Lige nacija, ta poslednja šansa za plasman na Evropsko prvenstvo. U tim se posle kraćeg egzila vraća Luka Jović, a u Fudbalskom savezu Srbije se nadaju da će pojačanje da dobije i stručni štab državnog tima.

Predsednik FSS-a Slaviša Kokeza je u intervjuu za MOZZART Sport poželeo da se Zoran Mirković priključi stručnom štabu, što je bila i želja selektora Ljubiše Tumbakovića kada je prihvatio posao da predvodi Srbiju.

Za sada pozitivnog odgovora nema, ali Tumbaković još nije odustao od Mirkovića, potvrdio je to i u intervjuu za Novosti.
Kada pričam o Bati Mirkoviću, to je kao da pričam o nekom svom najrođenijem. Zajednička želja svih nas u FSS je da bude uz nas. Sa njim sam sjajno sarađivao i u Crnoj Gori pune tri godine. On mi mnogo znači i ja od njega nisam odustao“, naglasio je Tumbaković.

Selektor je zadovoljan što je makar jedan problem koji je opterećivao reprezentaciju rešen. U martu će se među Orlove vratiti napadač Real Madrida Luka Jović.
Obavili smo krajnje profesionalan i iskren razgovor. Srbiji treba svaki dobar i spreman igrač. Luku odavno pratimo, deo je naše priče i ubeđen sam da će nam biti od velike pomoći u iskušenjima koja nam predstoje“, istakao je Ljubiša Tumbaković.

Meč sa Norvežanima 26. marta deluje da je još daleko, ali u svetu fudbala to je tu, iza ćoška. Pogotovo kada ima takvu specifičnu težinu da ko izgubi, neće videti prvenstvo Evrope.

Foto: Starsport

 

Najnovije vesti


×