{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
"Biće izazov boriti se za plasman u A diviziju", kaže srpski selektor
Tumbaković: Naša grupa najteža

Žreb za naredno izdanje Lige nacije posle sportskog direktora Fudbalskog saveza Srbije prokomentarisao je i selektor Ljubiša Tumbaković. On je kazao da je ovo takmičenje opravdalo očekivanja i da će Orlove biti veliki izazov da se bore za prvo mesto koje vodi u elitnu Ligu A. 
"Dobili smo tešku grupu, jer igramo protiv dve selekcije koje su izborile plasman na Prvenstvo Evrope, a Mađarska je selekcija koja iz godine u godinu napreduje. Međutim, naš akcenat u ovom trenutku je na ono što nas očekuje 26. marta u Oslu. Imaćemo dovoljno vremena da razmišljamo o takmičenju u Ligi nacija", kazao je selektor Srbije.

Reprezentacija dugo nije igrala zvanične, takmičarske mečeve sa Turskom, Rusijom i Mađarskom…
"Interesantno je da od 2006. godine i osamostaljenja Sarbija nije bila u grupi za neko veliko takmičenje sa ovim selekcijama. Biće to lepa prilika da se izmerimo. Uostalom do kraja godine nas očekuju tri utakmice sa Rusijom, u junu prijateljski meč, a onda dva duela u Ligi nacija".

Zahvaljujući Ligi nacija borimo se za plasman na Prvenstvo Evrope, novo takmičenje UEFA mnogi hvale…
"Moram da kažem da je Liga nacija opravdala svoje formiranje i sada već postojanje, a nama će svakako biti izazov da se borimo za plasman u A diviziju i mečeve protiv najjačih evropskih selekcija. Ponavljam, ipak, grupa je veoma teška, ozbiljna, verovatno najkvalitetnija u B diviziji. Imaćemo vremena da se fokusiramo na te duele. Sada je prioritet Norveška", zaključio je Tumbaković.

Najnovije vesti


×